Inici

 

Excursions i rutes amb cavall


A Cal Perelló conviuen actualment dos cavalls (Clap i Baguer) i dues eugues (Mel i Deisy) descalços. Fem iniciació eqüestre i excursions i rutes per la comarca. Habitualment sortim amb tres cavalls (dos genets a més del guia) perquè considerem que és el nombre ideal per poder disfrutar de la sortida i aprendre’n al mateix temps. Les excursions es fan d'acord amb el nivell del genet menys experimentat i sempre van precedides d'una estona de coneixement, comunicació i maneig del cavall.

Pot muntar a cavall qualsevol persona major de 8 anys i amb menys de 90 kg de pes. Els menors de 12 anys han d'anar sempre acompanyats d'un familiar. No fem classes d'equitació en pista, però totes les excursions inclouen les instruccions necessàries per aprendre o millorar la comunicació amb ells.

 

Les cavalcades de mig dia (matí o tarda) permeten recórrer la Vall del Corb (Vallfogona, Segura, Guimerà) i la vall del Cercavins (Montornès, Masdebondia, Verdú).

> ruta del Corb

> ruta del Cercavins

Cavalcant el dia sencer arribem fins a Conesa, Forés, Passanant, Ciutadilla, Cervera o Santa Coloma de Queralt.

> ruta de la Vall del Corb

> ruta dels Comalats

> ruta del Vi

Els castells de la Segarra (Pallargues, Florejacs, les Sitges, Vicfred), els monestirs del Císter (Vallbona, Poblet, Santes Creus) i també els castells del Gaià es poden recórrer a cavall en rutes de diversos dies de durada.

> ruta dels Castells de la Segarra

> ruta del Císter

 

 

Posada eqüestre

A Cal Perelló també disposem d'estables per allotjar cavalls dels clients que prefereixin fer les excursions amb els seus propis cavalls o que vulguin fer nit a casa durant una travessa.

 

  

 

Inici Contacte L'entorn Les estances Els cavalls La casa français english español català

Related Links