Inici

 

La casa

Cal Perelló és una de les cases pairals més antigues de la Segarra. Partint d'una edificació original del segle XIV, més tard va ser objecte de dues ampliacions importants. La primera, d’estil renaixentista, quan va ser adquirida per Antoni Perelló cap a 1530. Un segle més tard, el seu besnét Francesc Perelló va construir una nova ala orientada al nord al voltant d’una gran sala (la sala vermella) que es va acabar el 1635.

Actualment és una casa sempre habitada que ofereix tres habitacions dobles per als hostes:

habitació de dalt (minisuite amb bany)

habitació de baix (amb bany)

habitació blava (amb bany exterior)

L’esmorzar està inclòs en el preu de les habitacions. També fem sopars, concertats prèviament. La cuina s’abasteix de productes ecològics i d'elaboració pròpia que provenen de l'hort, el rebost i el corral de casa. A més de fruita i hortalissa, el vi, l'oli, els ous i la mel que gastem són ecològics i de producció pròpia o km 0.

Cal Perelló té dues grans sales d’ús compartit, la cuina menjador (tot l'any) i la sala vermella (a l'estiu), amb biblioteca, reproductor de música i accés wifi a internet, però sense televisió. Els jardins exteriors i la piscina són de lliure accés per als hostes, que també poden voltar pel corral, els estables, a l'hort. Acceptem animals de companyia però amb restriccions. No és permès fumar ni menjar a les habitacions.

 

 

 

 

Inici Contacte L'entorn Les estances Els cavalls La casa français english español català

Related Links